Bilder

UTawards 2006
utawards
Dette bildet er tatt under UTawards2005, arrangert av Adresseavisa. Her ser du en kube som vi bygde for projesering fra tre sider, samt to sidelerret.

utawards
Dette bildet er fra UtAwards2006. Her ser du to sidelerret og ett bakprojeseringslerret. På disse projeserte vi videoeffekter som skulle passe til musikken under en hitparade i slutten av showet. Hitparaden ble fremført av artister som Vivian Sørmeland, Aleksander Denstad, Per Borten og Gunnhild Sundli.

Origo (UKA05)
origo
Dette bildet viser åpningskulissen for UKA-revyen 2005: "Origo". Kulissen var en bevegende lavaeffekt, som fungerte som en utvidelse av resten av scenekulissene. I avslutningsnummeret kjørte vi diverse bevegende lysmønster i røyk samtidig som vi prosjekterte UKA-logoen på scenegulvet. Bildet viser et 6X3 meter stort bakprosjekteringslerret der vi produserte video i formatet 12:5.

Motorpsycho
motorpsycho
På studentersamfundet er vi med på å assistere flere konserter der man har benyttet seg av videokulisser som lyssetting, blant disse er konsterter som Mew og Motorpsycho. Før motorpsychokonserten i 2006 rigget vi til et lerret med tre overlappende bilder, dette for å skape en abstrakt effekt som videojockeyen benyttet seg av i showet. På samfundet har vi selv muligheten til å eksperimentere med videoeffekter på mindre og større arrangement.

Ralph Myerz
ralph ralph
Bildene viser rigging av storskjermer til Ralph Myerz

Nils Petter Molvær
movaer
Storskjerm rigget til konsert med Nils Petter Molvær